کد خبر:۷۱۰۷۳۳
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت:

 کارخانه خوراک دام ۸ میلیارد ریالی توسط دانشگاه آزاد جیرفت راه اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت از راه‌اندازی کارخانه خوراک دام و طیور با سرمایه‌گذاری هشت میلیارد ریالی خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسماعیل اسلامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، به امضا تفاهم‌نامه‌های مشترک دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت در قالب طرح و فعالیت اقتصادی اشاره کرد و گفت: این طرح‌ها برای پیشبرد سیاست‌های جدید مدیریتی دانشگاه به‌منظور اتکای مالی کمتر به شهریه دانشجویان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت با بیان اینکه تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برای واگذاری اجاره‌ای ساختمان‌های مازاد منعقد شده است، عنوان کرد: راه‌اندازی کارخانه خوراک دام و طیور با جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی به میزان ۸۰۰ میلیون تومان زمینه جذب و به‌کارگیری نیرو‌های مازاد این واحد دانشگاهی و جوانان جویای کار را فراهم می‌کند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به انعقاد تفاهم‌نامه مشترک با اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان برای اشتغال‌زایی اشاره کرد و افزود: طرح برون‌سپاری رشته‌های آموزش‌وپرورش و توسعه مدارس سما در شهرستان‌های هم‌جوار از برنامه‌های مدنظر اقتصادی این دانشگاه است. به دنبال راه‌اندازی رشته‌های پیراپزشکی، بهداشتی و درمانی در این دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت هستیم.
منبع: آنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار